Artikelen 11 - 14 van 14 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Soms moet je even die traditionele keuken uit voor nieuwe ideeën. Zo ook nu, want roti maken is normaal gesproken een arbeidsintensieve klus. Vaak wordt een deegbal gevuld met een vulling – aardappelp…
Recepten, 24-11-2015
Bijna elke Surinamer kent ‘kouseband’ en is er mee opgegroeid. En ook al heeft de nieuwe spelling roet in het eten gegooid door het woord ‘kousenband’ te introduceren: deze groente is populair. De naa…
Recepten, 25-11-2015
Taarten bakken met boekweitmeel? Waarom niet. Gebak en cakejes krijgen namelijk een fijne structuur met boekweit. Bovendien is boekweitzaad glutenvrij en notenvrij en dus een goede optie bij allerhand…
Recepten, 04-02-2016
Ook een banaan kent verschillende rassen met net zoveel smaken en toepassingen. Een van die bananen is bakbanaan. Werken met bakbananen is ongelooflijk simpel en je kunt er veel mee. Als stoofgerecht,…
Recepten, 14-12-2015